fredag 7 januari 2011

Lite segt nu...

Händer inte så mycket nu, tycker jag. Jag och fröken L har hetsat oss fram och tillbaka bland Göteborgs möbelaffärer på jakt efter nya möbler till den nya lägenheten. Bortsett från det så händer inte särskilt mycket.

Det känns mest som om jag bara väntar på att få komma tillbaka till vardagen. Och först på måndag, 10 januari, om tre dagar alltså, så är jag tillbaka i racet. Då börjar nämligen min nya heltidstjänst. En tjänst som jag knappt vet något om. Den enda kontakt jag har haft med skolan och dess rektor har skett genom ett kort samtal på mobilen.

Det enda jag fick veta var att vi skulle börja 10 januari (tre dagar innan eleverna börjar) för att planera, träffa de nya kollegorna, diskutera och sitta i olika möten osv. Jag har inte ens löneförhandlat, fått reda på vilken årskurs (eller årskurser?) eller exakt hur länge tjänsten fortgår (visst var det hela vårterminen ut?).

Så jag glider fortfarande omkring i mina semesterkläder, fastnat i avslappningstillståndet, bär på nåt extrakilo efter all julmat, sysslolös och rastlös medan jag läser (underhållande) pocketböcker.

Egentligen ska jag inte klaga. Det är ju gött och skönt å vara ledig (fast egentligen är jag tillfälligt arbetslös då jag inte får betalt för den här s.k. "ledigheten"). Man får ju njuta så länge det varar, brukar man säga.

Men nån måtta får det fan vara.

Idag på eftermiddagen blir det åtminstone lite jobb... på casinot. Urk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar