söndag 31 oktober 2010

Höstlov - tack och lov!

Så var det då höstlov. Och det var verkligen behövligt, kan jag säga.

De här veckorna som har gått har verkligen gått fort. Det känns som om dagarna bara flyger förbi en. Något som verkligen överraskade och förvånade mig var hur trött man kunde bli av att jobba i skolan. Det tar verkligen på krafterna och det är verkligen påfrestande. Alla de lov som tillkommer under terminen känns verkligen nödvändiga vilket ger en möjlighet att ladda batterierna.

För min egen del så blir det att ladda på mitt pedagogiska batteri. Måndag och tisdag blir det studiedag. Då blir det en studiedag där det inriktas på berättande i undervisningen. Jag kommer att medverka och har fått i uppgift att dokumentera hela eventet med en videokamera.

Resterande av arbetsveckan väntar jobb på casinot. Det känns måttligt kul...

Ciao.

2 kommentarer:

 1. Goddag!
  Skulle bara vilja säga det att det här är en fantastisk blogg och att jag hoppas du fortsätter med att hålla den uppdaterad. Hoppas verkligen du lyckas få en fast anställning så småningom! Och jag skulle även vilja tillägga att jag mer än gärna skulle vilja haft dig som en lärare på min skola.

  Adjö!

  P.S. Funderat på att bli 'privatlärare'? Kanske kan ta emot men det finns nog pengar där att hämta. ;/

  /Elias

  SvaraRadera
 2. Wow! Tack för kommentaren!

  Blev mäkta förvånad av att någon bemödat sig att följa denna blogg. Du gav mig en massa energi med din kommentar, måste jag säga! Det värmer verkligen.

  /Frilansande pedagogen

  SvaraRadera