onsdag 4 augusti 2010

Intervju på fredag!

Jag har nu varit arbetslös i tre dagar och på dessa tre dagar har jag sökt konstant efter jobb. Jag har registrerat mig på ett dussintals olika bemanningsföretag och jag har filat på mitt CV ett stort antal gånger. Jag har till och med varit på Arbetsförmedlingen och skrivit in mig - för första gången i mitt liv.

Och så har jag fått mycket annat gjort... Man inser inte hur mycket tid man verkligen får över när man inte jobbar. Jag har gått runt med blandade känslor. Det har varit skönt och en lättnad å inte behöva jobba på casinot längre. Men det har också varit lite deppigt och ångestladdat över att få gå runt sysslolös om dagarna. Visserligen har jag försökt vara så produktiv som möjligt genom att träna varje dag, hålla det rent och snyggt i lägenheten och fixa så att maten står på bordet när min kära Fröken L kommer hem från sitt jobb.

Men jag trodde ALDRIG att jag skulle få komma in på en intervju så fort och så plötsligt! Idag ringde dem från A-skolan (jag vill ej uppge namnet på skolan) och frågade om jag ville komma in på en intervju på fredag, klockan 10.00. Chockad som jag var, när jag ringde, så hostade jag fram ett jakande svar och när hon på andra sidan lade på luren så började jag dansa runt i vardagsrummet som en fanatisk pingstpräst på en påskmässa.

Detta blir min FÖRSTA riktiga arbetsintervju för en aktiv lärartjänst. Det ska bli grymt spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar