onsdag 11 mars 2009

Skolan får vänta...

Jag känner mig väldigt avskärmad och långt ifrån skolans värld just nu. Detta på grund av att där finns så mycket annat som upptar min tid och mina tankar. Hittills jobbar jag enbart på McDonalds och försöker få den vardagliga ekonomin att gå ihop.

Vikariepoolen finns fortfarande där och jag är fortfarande inskriven i den, men mobiltelefonen och epostlådan står tom. På senare tid har jag bara fått en massa brev från vikariepoolen som vill att jag ska skicka fram och tillbaka en massa papper och intyg. Det senaste intyget jag skickade in till dem var ett utdrag från polisregistret.

Trots att jag mer än gärna hade stått i klassrummet och undervisat så får jag nöja mig med att jag ändå har ett ganska schysst jobb hos McDonalds. Trevliga medarbetare, ganska bra arbetsmiljö och många timmar ifall man är beredd på att plocka de timmar som blir tillgängliga.

Och nu när vi ändå pratar jobb. Idag har jag fått jag brev från Cosmopol Casino i Göteborg angående ett jobb som croupier. Är inkallad för intervju 24 mars. Det ska bli spännande! Jag har ju jobbat som croupier i ett år tidigare och jag tror nog jag har ganska goda chanser för att få jobbet!


Så när kommer jag jobba i skolan igen? Ja, antagligen så fort jag flyttat till Göteborg och hittat ett stabilt boende. Där lär det finnas betydligt fler och större möjligheter för jobb inom skolan. Tills dess är jag beredd på att försörja mig på andra vis. Skolan får vänta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar